Yanmış Tava Nasıl Temizlenir?

Mutfakların en fazla kullanılan gereçlerinden biri hiç şüphesiz tavalardır. Döküm, granit, teflon, çelik veya bakır tavalar çeşitli yemeklerin yapımında kullanılan tava türleridir. Yemek yaparken hiç istenmese de bazen çok amaçlı bu mutfak eşyalarında yanıklar oluşabilir. Yanmış tava temizliği başta zorlu bir iş gibi görünebilir. Doğru teknikleri ve temizlik ürünlerini kullanırsanız yanmış tavayı temizlemek sandığınız kadar can sıkıcı olmayabilir. Sahip olduğunuz tavanın üzerinde bulaşık makinesinde yıkanabilir ibaresinin bulunup bulunmadığını kontrol ederek işe başlayabilirsiniz.

Tavanızın türüne uygun temizlik yöntemlerini kullanarak yanmış yağ lekelerinden kolayca kurtulabilirsiniz. Bunun için Finish Ultimate Plus Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tableti tercih edebilirsiniz. Güçlü formülü sayesinde en zorlu lekeleri ve yemek kalıntılarını dahi söküp atan Finish Ultimate Plus ile tavanızı zahmetsizce temizlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Sadece yüzeydeki değil tava altında biriken yağ kalıntılarını ve yanık izlerini de yok eden Finish Ultimate Plus, doğru zamanda doğru leke türüne etki eden formülüyle yanmış tava altı nasıl temizlenir sorusuna da cevap verir. Siz de yanmış lekeleri sudan geçirmeye gerek kalmadan temizlemek istiyorsanız Finish Ultimate Plus’ı tercih edebilirsiniz.

Yanmış Granit Tava Nasıl Temizlenir?

Yemek yaparken tavanın yanması kimsenin arzu edeceği bir durum değildir. Ancak hiç istemeseniz de böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yanmış granit tava temizliği, çoğu kişi gibi sizi de tedirgin ediyorsa endişe etmenize gerek yok. Yanmış lekelerde bile etkili Finish Ultimate Plus Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tableti ile işiniz çok kolay. CYCLE SYNC™ teknolojisine sahip kapsül tablet, en zorlu lekeleri yok etmek üzere geliştirilmiştir.

4 aşamalı aktif etkiye sahip Finish Ultimate Plus, yanmış lekeleri sudan geçirmeye gerek kalmadan kolayca temizler. Aktif bileşenlerden oluşan tabletteki beyaz toz, yanmış leke üzerine nüfuz ederek lekeleri parçalar. Sonrasında tabletteki kırmızı parçacıklar etkisini gösterir. Karbonhidrat bazlı lekeleri çözerek kolayca temizlenmesini sağlar. Mavi jel, zorlu yağ lekelerinin üstesinden gelirken; kırmızı Powerball, bulaşıklarınızı ışıl ışıl yaparak elmas parlaklığı kazandırır. Granit tavalarınızda güvenle kullanabileceğiniz 4 aşamalı aktif etki özellikli Finish Ultimate Plus kapsülün gücü ile yanık lekesi de dahil zorlu lekelerden kolayca kurtulabilirsiniz.

Yanmış Teflon Tava Nasıl Temizlenir?

Yanmış teflon tava nasıl temizlenir diye merak ediyorsanız sorunuzun cevabı Finish Ultimate Plus’ın güçlü formülünde saklı. CYCLE SYNC™ teknolojisine sahip dünyanın ilk tableti olan Finish Ultimate Plus kapsül tablet, yanmış teflon tavanızda mucize etkisi yaratır.

CYCLE SYNC™ teknolojisi bulaşıklar üzerinde 4 aşamalı etkiye sahiptir. Her bileşen sırayla, doğru leke tipine müdahale etmek üzere devreye girer. Gelişmiş formülüyle ve kapsül tablet formuyla yanmış lekeleri sudan geçirmeye gerek kalmadan temizleyen Finish Ultimate Plus Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tableti yanmış teflon tava temizliğinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her yıkamada 57 litre su tasarrufu etmenizi sağlayan Finish tablet sayesinde yanmış tavanızı bulaşık makinesinde gönül rahatlığı içinde yıkayabilirsiniz.

Yanmış Döküm Tava Nasıl Temizlenir?

Döküm tavalar kullanışlı mutfak gereçleridir. Bu tavalarda da bazen yanık lekesi oluşabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda kara kara düşünmenize gerek yok. Eğer döküm tavanızda yanık lekesi oluştuysa bulaşık makinesinde Finish Ultimate Plus Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tableti ile pratik bir şekilde yıkayabilirsiniz. Güçlü formülü sayesinde geleceğin suyunu korumayı amaçlayan bu ürün ayrıca, bardak gibi bulaşıkları aşınmaya ve matlaşmaya karşı koruyacak koruma ajanları da içerir.

Yanmış Çelik Tava Nasıl Temizlenir?

Çelik tavanızın yanması oldukça can sıkıcı olabilir. Tavanızı doğru ürünlerle temizlerseniz bu durumu can sıkıcı olmaktan çıkabilirsiniz. Bunun için Finish Ultimate Plus Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tableti tercih edebilirsiniz. Zorlu lekeleri sudan geçirmeye gerek kalmadan temizleyen Finish teknolojisi sayesinde yanmış çelik tava temizliği sizin için hiç olmadığı kadar kolay olabilir.

Finish Ultimate Plus, yıkama döngüsü boyunca 4 aşamalı aktif etki sağlayarak yemek artıklarını ve yanık izlerini kolayca temizler. Güçlü formülü ile yanmış çelik tava temizliğini kolaylaştırırken aynı zamanda bulaşıklarınızda elmas parlaklığı elde etmenizi sağlar.

Yanmış Bakır Tava Nasıl Temizlenir?

Yanmış bakır tava temizliği özen ve dikkat gerektirir. Yanlış müdahale onarılması güç hasarlara neden olabilir. Yanmış bakır tava nasıl temizlenir diye merak ediyorsanız öncelikle tavanızda makinede yıkanabilir ibaresinin olup olmadığını kontrol edin. Bakır tavalar için genellikle elde yıkama önerilir. Makinede yıkanabilen bakır tavalar için çözümü CYCLE SYNC™ teknolojili Finish Ultimate Plus Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tableti’nde bulabilirsiniz.

Zorlu lekeleri çıkarmak üzere geliştirilmiş formülü sayesinde yanmış lekeleri dahi kolayca temizleyen CYCLE SYNC™ özellikli bulaşık makinesi tableti yanmış lekeleri zorlanmadan çıkarır. Tablet içeriğinde yer alan bileşenler yıkama süresi boyunca leke türüne uygun şekilde, sırayla devreye girer. Finish CYCLE SYNC™ teknolojili kapsül tablet ile bulaşıklarınızı sudan geçirmeden tertemiz yapabilirsiniz.

Ayrıca Finish Ultimate Plus Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tableti + Temizlik Bakım Seti ’ni tercih ederek hem tavalarınızın temizliği hem de makinenizin bakımı için ihtiyaç duyduğunuz ürünlere aynı anda sahip olabilirsiniz. Temizlik bakım seti içinde Finish Kireç Kalıntılarına Karşı Koruyucu Bulaşık Makinesi Tuzu, Finish Bulaşık Makinesi Parlatıcı ve Kurutucu ve Finish Bulaşık Makinesi Temizleyici, Koku Giderici Hijyenik Bakım Sıvısı bulunur. Böylelikle bulaşıklarınızda memnun edici sonuçlar elde ederken makinenizin de en iyi performansı verebilmesi için gerekli adımları atmış olursunuz.

Related articles

Go to full site